Onderhoud

JJ Auto Royal Service is een RDW-erkende autogarage uit Grootebroek.

Onderhoud

JJ Auto Royal Service onderhoudt alle automerken. We zijn gespecialiseerd in de meest voorkomende werkzaamheden en staan in direct contact met alle importeurs en fabrikanten. Als het om service gaat, gaan we verder dan onze concurrenten. Letterlijk, want voor onze vaste klanten bieden we ook gratis pechhulp in heel Europa aan.

Een goed onderhouden auto gaat langer mee. Maar belangrijker nog is de veiligheid. Bij JJ Auto Royal Service weten we wat goed onderhoud kan betekenen voor jou en je medeweggebruikers. En daarom zetten we alles op alles om zorgeloos rijplezier te garanderen.

Open en eerlijk

Goed onderhoud begint voordat het wordt uitgevoerd. We laten je daarom op tijd weten wanneer je auto weer naar de garage moet. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan door achterstallig onderhoud. We werken snel en vakkundig, maar mocht je nou geen moment zonder vervoer kunnen, dan staat er bij ons ook altijd een leenauto voor je klaar.

Als bij een onderhoudsbeurt blijkt dat we onverwachte kosten moeten maken, dan overleggen we die natuurlijk eerst. Met een foto of filmpje laten we zien wat het probleem is en wat we eraan kunnen doen, en samen kiezen we dan voor de beste oplossing. We vinden het belangrijk om zo open en eerlijk mogelijk te communiceren. En duidelijk zijn we ook: als we klaar zijn, ontvang je een berichtje. Je kunt je auto komen halen op het moment dat jou het beste uitkomt

Klein onderhoud

Bij een kleine beurt verversen we de olie en het oliefilter en vullen we meteen ook andere vloeistoffen bij. Daarnaast inspecteren we je auto op een aantal vaste punten. Mocht je auto ergens slijtage vertonen, dan zijn we er altijd op tijd bij.

Groot onderhoud

Bij een grote beurt gaan we nog een paar stappen verder. Naast alles wat we bij klein onderhoud doen, kijken we nu ook de prestaties van afzonderlijke onderdelen. Doet alle verlichting het? Hoe goed is de accu nog, hoe staat het met de kwaliteit van de uitlaat en de katalysator, en functioneren de schokbrekers en remmen nog binnen de norm? Van bandenprofiel tot ruitenwisser tot knipperlicht: we nemen je hele auto onder de loep.

Mocht je ondanks onze goede zorgen toch pech krijgen onderweg, en je auto kan niet direct gerepareerd worden, dan helpen we je alsnog vooruit. Voor vaste klanten bieden we een jaar gratis pechhulp aan in heel Europa, inclusief vervangend vervoer en hotelovernachting.

Lease

JJ Auto Royal Service werkt samen met een groot aantal leasebedrijven. We zijn de aangewezen partner voor onderhoud van leaseauto’s en handelen de administratie rechtstreeks met de verschillende maatschappijen af. Meer over onze leaseservice lees je hier – maar je kunt ook meteen contact met ons opnemen.

ADRES

Raadhuislaan 23
1613KR Grootebroek

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag: 08:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: op afspraak

CONTACT

Contactformulier

Autogarage JJ Auto Royal Service

is aangesloten bij onderstaande verenigingen/organisaties: