Banden service

Is het voor mij echt nodig om winterbanden te kopen?

Banden wisselen

Als vaste klant van JJ Auto Royal Service krijg je een seintje als het weer tijd is om je banden te wisselen. Waarom je dat zou moeten doen, wat het nut is van winter- en zomerbanden, en wat voor jouw auto in welk seizoen de beste keuze is, daarover geven we je graag advies.

Wintercheck – zomercheck

Met JJ Auto Royal Service ben je klaar voor elk seizoen. We zorgen dat je auto klaar is voor de zomer en de winter, en natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor een volledige technische check of een aankoopkeuring. Neem contact met ons op en we helpen je op weg.

Zomercheck

Tussen de zomer en de winter ligt een wereld van verschil. Het droge en warme weer van de zomermaanden staat in schril contrast met de donkere en natte winterdagen. Bij JJ Auto Royal Service weten we wat je nodig hebt om van de zomer te genieten. Als jij er klaar voor bent, regelen we met alle plezier de Zomercheck van je auto.

Wintercheck

Vrieskou, gladheid, pekel: de winter vraagt het uiterste van je auto. Wij garanderen dat je auto bestand is tegen de meest barre omstandigheden. Met onze Wintercheck ben je verzekerd van zorgeloos vervoer, in Nederland, maar ook als je op wintersport gaat.

Goed voorbereid de zomer en de winter in? Neem contact met ons op en maak vandaag nog een afspraak.

ADRES

Raadhuislaan 23
1613KR Grootebroek

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag: 08:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: op afspraak

CONTACT

Contactformulier

Autogarage JJ Auto Royal Service

is aangesloten bij onderstaande verenigingen/organisaties: